13 iunie 2009

VINO LA PROTEST!

Mulţumesc tuturor celor care s-au alăturat acestui demers decent prin care sunt convins că un om nepregătit moral şi psihic pentru a-i reprezenta pe tinerii din judeţul Covasna va fi îndepărtat dintr-o funcţie pe care nu o merită...

Sunt încântat şi că s-a încheiat în acest week-end şcoala, pentru că în vacanţă este mai mult timp pentru schimbat această anormală stare de fapt...

Vă rog să-mi fiţi în continuare alături şI vă asigur că săptămâna următoare, dacă nu se rezolvă pe cale amiabilă acest diferend, vom trece la mitinguri şi marşuri de protest! Deşi nu pot crede că partidul care l-a propus, respectiv ministerul de care depinde, nu vor face nimic...
Oricum, vă garantez că eu nu pot sta deoparte când cineva batjocoreşte generaţia tânără! Dacă şi ţie îţi pasă, dacă şi tu crezi că de noi depinde schimbarea în bine a lucrurilor din jur, dacă vrei să ţi se-audă vocea şi să conteze, VINO LA PROTEST!

În cel mai scurt timp vom anunţa ora şi locul...
până atunci răspândeşte mesajul şi sugerează şi alte modalităţi de acţiune...


comentarii şi imagini în ultimele 2 săptămâni au apărut în mass-media naţională - Evenimentul Zilei, Realitatea, Antena 3, Catavencu, Gardianul, România liberă, Gândul, Liberatea, Transilvania Expres, Radio Tg Mureş, Pro Sport, Gazeta sporturilor şi multe altele, inclusiv site-uri şi bloguri... şi chiar şi în media locală (deşi unii au băgat capul în nisip...)

şi mai multă energie mi-a fost dată când am realizat că suntem la 19 ani de la mizerabila mineriadă din 13-15 iunie 1990, prin care tinerii erau bătuţi şi siliţi să tacă şi să înghită mizeriile sistemului fsn-ist, condus de ion iliescu...

10 iunie 2009

În numele tinerilor

Astăzi este o zi tristă (fatidică?) pentru tinerii din Covasna. Astăzi, la Bucureşti, dl. Ciprian Grosu semnează contractul de management pentru funcţia de şef la Direcţia de Tineret a jud. Covasna.
Spun că este o zi tristă, pentru că suntem cu toţii puşi în faţa unui fapt grav: ar trebui să acceptăm într-un post-cheie pentru generaţiile viitoare un om cu o moralitate îndoielnică, un fost stripper. Deşi a fost dovedit cu probe de media locală şi naţională, după ce a fost contestat şi pus la zid de mai mulţi oameni din comunitate, dl. Grosu nu se sinchiseşte şi merge astăzi la Bucureşti să-şi ia postul în primire. În orice ţară civilizată ori şi-ar fi dat demisia, ori i-ar fi fost cerută de partidul care l-a propus... Mai ales după ce s-a dovedit a fi şi manipulator şi fără curajul de a-şi recunoaşte şi asuma trecutul, spunând, în ciuda evidenţelor incontestabile, că nu e nimic adevărat din acuzaţiile care i se aduc şi, mai mult, că totul e un atac de campanie electorală...
Ei bine, tocmai de aceea m-am abţinut să-mi spun părerea despre acest subiect. Pentru că am avut până zilele trecute campanie electorală, alegeri, rezultate şi n-am dorit să parazitez, asemeni altor lideri politici locali, alegerile europarlamentare cu mesaje fără legătură cu subiectul.
Domnule Grosu, contestaţia mea în ceea ce vă priveşte nu are nici o legătură cu campania. S-a terminat! Ci cu altceva mult mai important. Mai important decât politica, mai important decât mine sau decât dumneavoastră.
Contestaţia mea este în numele viitorilor lideri ai comunităţii. În numele tinerilor. Ai acelor tineri care de câţiva ani gândesc şi acţionează pentru binele comunităţii locale, implicându-se şi organizând diverse activităţi civice, culturale sau sportive. Mărturie stau zeci de proiecte mai mici sau mai mari prin care tânăra generaţie şi-a demonstrat din plin capacităţile de acţiune.
Vă vorbesc în numele lor pentru că mi se pare jenant ca un om cu un trecut asemeni dumneavoastră, profesor pe deasupra!, nu realizează că nu are ce căuta în preajma tinerilor. Pentru că dumneavoastră ar trebui să vă comportaţi exemplar. Pentru că sunteţi, vreţi, nu vreţi, un exemplu. Asemeni multitudinii de profesori respectabili care sunt în acest moment puşi într-o lumină proastă de „trecutul” dumneavoastră. Şi de lipsa crasă de sinceritate dovedită.
La suita de contestaţii masive din comunitatea locală, dar şi din mass-media naţională, vă rog să o adăugaţi şi pe cea a unui om care a muncit şi continuă să o facă pentru viitorii lideri ai comunităţii, tinerii fiindu-mi repere, parteneri şi sprijinitori autentici în acţiunile din ultimii ani. În numele lor, dar şi în calitate de preşedinte al Comisiei de Tineret şi Sport Sfântu Gheorghe, vă cer să demisionaţi din această funcţie reprezentativă pentru tinerii din judeţul Covasna. Trebuie să mai aveţi o fărâmă de demnitate în demneavoastră! Folosiţi-o cu cap! Renunţaţi!


REALITATEA.NET - Evz: Un fost stripper a ajuns şef al Direcţiei Judeţeane pentru Tineret Covasna

08 iunie 2009

SĂ NE PĂSTRĂM SPERANŢA!

Mulţumesc celor care s-au deplasat duminică să aleagă reprezentanţi decenţi pentru Europa!

Îi felicit pe cei care au hotărât să "protesteze" rămânând acasă, pentru că gestul lor se traduce astfel: mai mulţi maghiari în Parlamentul European decât visau aceştia, legitimarea "gemenilor toxici", vadim / becali, dar şi pe "fata lu'tata"- eba... Bravo, domnilor şi doamnelor! Dormiţi liniştiţi! Tătucul cel mare veghează la lini;tea voastră! Şi e foarte bucuros de ce i-aţi dat pe tavă!


..Doamne, au trecut cei 20 de ani pomeniţi de Brucan!
Cât ne mai laşi pradă mentalităţii ăsteia păguboase?
Când şi cum vom putea să ne recăpătăm încrederea?
Dar speranţa?...


"Eu mi-am asumat împreună cu noua echipă de conducere a PNL în urmă cu două luni şi jumătate reformarea PNL şi reformarea vieţii politice româneşti. Pentru noi această campanie, chiar dacă are şi concluzii dureroase, nu se încheie, este o campanie care abia a început şi atâta vreme cât va exista un partid în această ţară care va înţelege care înţelege să-şi facă cinstit şi onest datoria pentru ceea ce înseamnă politica României noi vom mergem înainte. Nu suntem dezamăgiţi.
Există speranţă în România, şi chiar dacă astăzi speranţa e minoritară înţelegem să luptăm în continuare pentru această speranţă!" (CRIN ANTONESCU)