16 octombrie 2009

cam asa ceva...

GUVERNUL ROMANIEI
Comunicat de Presa
 
Din cauza reducerilor bugetare recente si a cresterii pretului electricitatii, gazului si uleiului, luminita de la capatul tunelului a fost stinsa! 
 
Ne cerem scuze pentru neplacerile cauzate! 

14 octombrie 2009

PRIMUL PAS!

Gata cu guvernul!
Ieri moţiunea a trecut şi în cel mai scurt timp vom avea un nou guvern ... sper de tehnocraţi şi condus de Klaus Johannis, primarul Sibiului...
Dacă dă Dumnezeu să iasă aşa, putem spune că e pentru a doua oară în istoria ţării când o propunere venită de la liberali ne salvează de la dezastru - şi tot cu un neamţ a fost şi data trecută...sic!

11 octombrie 2009

pavarotti, bocsardi, sepsi bc...

program scurt, dar impresionant la deschiderea stagiunii Serilor Albastre de la Arcus - In memoriam Pavarotti...ingenioasă combinaţia între muzică, interpretare dar şi vizionare filmări...
multumim Lili, Emil şi mai ales artiştilor în frunte cu Jozsi!

Bocsardi impresionează din nou cu încă o premieră clasică, după Mizantropul lui Moliere...interpretări superbe şi montare simplă, dar foarte puternică...Palffy Tibor ca de obicei la înălţime în rolul principal, dar m-am bucurat aparte de revenirea excelentului actor Szakacs Laszlo la Sfântu Gheorghe, după câţiva ani petrecuţi în Ungaria...

sâmbătă, nebunie maximă îpentru organizarea show-ului de prezentare SEPSI BC, dar...lumea spune că a fost bine... mâine o să încarc foto...cred că sunt concludente...

în continuare comunicatul oficial


COMUNICAT DE PRESĂ
11.10.2009

SEPSI BC deschide balul cu o victorie 

Cu o săptămână înaintea începerii campionatului, sâmbătă 10 octombrie de la ora 18.00 la Sala Sporturilor Szabo Kati, din Sfântu Gheorghe, echipa SEPSI BC şi-a prezentat lotul complet pentru sezonul 2009-2010 în faţa suporterilor proprii.
Cei aproximativ o mie de suporteri ai echipei prezenţi la meci au avut parte de un dublu spectacol: şi înainte – majorete, lumini, fum şi muzică – dar mai ales în timpul meciului, prestaţia excelentă făcându-i să viseze că şi anul acesta se va scrie încă o pagină de succes din povestea SEPSI BC. Încântat de cele văzute, publicul a ovaţionat minute întregi jucătoarele gazdă după întâlnirea câştigată cu 84 – 76 în faţa puternicelor adversare de la ICIM Arad.
Dintre jucătoarele noastre s-au remarcat coordonatoarea de joc Flori Diaconu – dinamică şi eficientă, dar şi Cristina Ciocan, Kristen Rasmussen şi Vass Ildiko, ultima cu o răceală care a ţinut-o multe minute pe banca de rezerve.
Împreună cu partenerii şi sponsorii prezenţi, după meciul de prezentare cele două formaţii au luat parte la un cocktail la Restaurantul Sugas.

Înfrângere la Târgu Secuiesc

În a doua manşă a dublei confruntări cu ICIM ARAD disputată duminică 11 octombrie la Târgu Secuiesc, echipa noastră a suferit prima înfrângere din stagiul de pregătire pentru sezonul care va începe săptămâna aceasta. Meciul s-a sfârşit cu rezultatatul final 74-97, dar echipa nu s-a putut baza nici pe Cristina Ciocan, uşor accidentată şi nici pe Vass Ildiko, răcită în continuare. În lipsa acestor două jucătoare de marcă, au ieşit la rampă Vanessa Gidden şi Sandor Emoke, înscriind împreună jumătate din punctele înscrise. 
           
Începem sezonul în direct la TVR

Şapte partide de pregătire dispuatate, din care 6 victorii şi o singură înfrângere, un parcurs bun pentru echipa condusă de Stacey Nolan, dar sâmbăta următoare este proba de foc, la meciul de debut de la Satu Mare, care va putea fi urmărit de suporteri în direct pe TVR.