07 noiembrie 2009

TRANSILVANIA PENTRU CRIN!

„Avem semnale că ne recuperăm electoratul din Transilvania”, a declarat astăzi, la Oradea, candidatul PNL pentru Preşedinţia României, Crin Antonescu.
Candidatul liberal vizitează în acest sfârşit de săptămână judeţele Satu Mare, Bihor, Maramureş şi Sălaj. „Insist pe această zonă de vest a ţării, pe Transilvania în general, unde s-a desfăşurat cea mai mare parte a campaniei mele, pentru că este o zonă foarte importantă pentru noi. Cum am mai spus, cele mai multe dintre
speranţele mele se îndreaptă către electoratul din Ardeal” a continuat Crin Antonescu.
De altfel, candidatul liberal şi-a început campania electorală tot în Transilvania, la Timişoara, subliniind în repetate rânduri că simte o datorie faţă de această parte a ţării, care acum 20 de ani a dat semnalul revoluţiei pentru eliberarea românilor de sub dictatura lui Ceauşescu. Crin Antonescu a invitat din nou la revoluţia bunului-simţ şi a menţionat că şi coaliţia bunului-simţ, la care a mai făcut referire săptămâna trecută, încearcă să o stabilească în primul rând cu românii, nu cu vreun alt candidat.
„Am convingerea că cei mai mulţi români sunt români de bun-simţ, chiar dacă ei nu se manifestă zgomotos, chiar dacă ei nu se bat cu pumnul în piept precum cei plini de tupeu, chiar dacă nu au ostentaţia îmbogăţiţilor peste noapte”, a mai spus Crin Antonescu.
Candidatul PNL la Preşedinţia României se bazează pe oamenii cu bun-simţ, pentru că el însuşi se consideră un asemenea român. „Afirm că sunt un om cu bun-simţ. Afirm că acţiunile mele politice sunt întemeiate pe bun-simţ. Afirm că sunt capabil să discut şi cu adversari şi cu oameni care nu-mi plac. Afirm că, cel puţin până în acest moment şi vă asigur că până la sfârşit, voi face o campanie de bun-simţ.”

"Cu ajutorul lui Dumnezeu, în acest mandat de preşedinte pe care îl voi avea (…) nu propun altceva decât încă o revoluţie sau mai precis încheierea acelei revoluţii pe care speranţele noastre, sacrificiul altora, unora dintre noi au început-o atunci. Şi această revoluţie începe cu efortul nostru de a-i convinge pe cei mai mulţi cetăţeni ai României că votul lor are rost, că jocurile nu sunt făcute, că boala are leac şi că acest rost, acest destin al lor şi al ţării noastre depinde de noi în cea mai mare măsură şi nu de alţii, de cei care fac jocuri sau de cei care vor să ne convingă că jocurile sunt făcute. Acesta e primul pas al unei revoluţii pe care am numit-o, pur şi simplu, a
bunului-simț, o revoluţie paşnică, hotărâtă şi dusă de această dată până la capăt." (Crin Antonescu)

mă regăsesc perfect în vorbele şi faptele acestui om...

06 noiembrie 2009

campanie grosolană a PSD Covasna în şcoală!

după ce a vorbit vrute şi nevrute, după ce l-a ţinut în braţe pe "grosu mincinosu" şi după ce m-a acuzat de prea multă implicare civică, iată cum a descoperit Evenimentul Zilei că face campanie "talentatul domn grama" fix în Colegiul Naţional Mihai Viteazul din Sfântu Gheorghe:
"Unul dintre microbuzele de campanie ale lui Mircea Geonă a intrat, în această dimineaţă, în curtea Colegiului Naţional „Mihai Viteazul” (CNMV) din Sfântu Gheorghe, judeţul Covasna."

continuarea şi comentarii pe... http://www.evz.ro/articole/detalii-articol/874632/Masina-de-campanie-a-lui-Geoana-in-curtea-unui-liceu-din-Covasna/

04 noiembrie 2009

ŞI TU VOTEZI CRIN ANTONESCU?


de toate...pentru toţi

conferinţă de presă, întâlniri de campanie, dar mare bucurie la sensibilul spectacol al trupei Osono...Bravo Fazakas Misi şi trupei tale de tineri!

finalul de discurs din Parlament la respingerea guvernului-fantomă Croitoru...
"Nu vom aboli democraţia în România de dragul ambiţiilor nebuneşti ale unei persoane."
(Crin Antonescu)

Covasna: Afişe personalizate pentru Crin Antonescu

Preşedintele PNL Sfântu Gheorghe, totodată şi manager de campanie al lui Crin Antonescu pe judeţul Covasna, Mădălin Guruianu, a declarat miercuri, în cadrul unei conferinţe de presă, că afişele pe care apar cetăţeni din Sfântu Gheorghe şi judeţul Covasna au fost inspirate dintr-o iniţiativă asemănătoare avută în propria sa campanie din cadrul alegerilor locale din 2008.
“Aceste afişe au fost ideea PNL Covasna şi le-am şi tipărit deja, urmând ca ele să fie amplasate în locurile permise începând de astăzi”, a explicat managerul de campanie Mădălin Guruianu.
Afişele, realizate pe ideea “oameni care garantează pentru Crin Antonescu” au fost tipărite în zeci de exemplare, din care 23 pentru panourile de afişaj electoral din Sfântu Gheorghe.
Pe respectivele afişe apar persoane publice sau simpli cetăţeni din judeţul Covasna, susţinători ai candidatului PNL la preşedinţia României.
Conducerea PNL Covasna consideră că Sfântu Gheorghe are un mare potenţial liberal, sperându-se defapt ca aici Crin Antonescu să obţină cele mai multe voturi, după candidatul UDMR, Kelemen Hunor. În ceea ce priveşte rezultatul dorit de PNL Covasna la prezidenţiale, acesta este de peste 5% din totalul voturilor valabil exprimate. (amosnews)


Liberalii covasneni au recurs la o metoda inedita de a-i face campanie electorala liberalului Crin Antonescu la Presedintie - au tiparit afise bilingve, in romana si maghiara, pe care au postat numele si fotografiile unora dintre sustinatorii acestuia.
Presedintele organizatiei PNL Sfantu Gheorghe, Madalin Guruianu, a mentionat ca, pe afise, alaturi de Antonescu, apar persoane publice, oameni cunoscuti sau mai putin cunoscuti, care au dorit sa gireze pentru candidatura acestuia.
Pe unul dintre afise apar numele a circa 250 de persoane.
"Sunt oameni pe care ii cunoasteti sau nu, oameni din cartierul vostru care au vrut in acest fel sa arate ca garanteaza pentru Crin", a declarat Madalin Guruianu.
Modelul a fost experimentat cu succes de Madalin Guruianu la ultimele alegeri locale, cand a candidat pentru Consiliul local Sfantu Gheorghe si cand pe toate afisele sale au aparut persoane cu mai multa sau mai putina notorietate, care si-au exprimat deschis sprijinul pentru acesta.
Liderul local al PNL s-a aratat convins ca Antonescu va obtine cel mai bun scor in municipiul Sfantu Gheorghe dintre toti candidatii sustinuti de partidele politice romanesti, mentionand ca acesta se bucura de o mare simpatie si in randul comunitatii maghiare.
(agerpress)

03 noiembrie 2009

VII LA VOT?


Pariu pentru oamenii destepti
Vedeti sondaje. Cititi stiri pe net. Ascultati analisti colorati politic. Peste tot, vi se spune ca in turul doi intra doar Geoana sau Basescu. Au in spate atat de mult sprijin, incat lupta impotriva lor pare imposibila. Sondajele reale spun insa altceva. Spun ca lupta e inca deschisa. Spun ca va conta mobilizarea la vot. Spun ca va conta fiecare om care aduce cu el pe cineva sa voteze.
Acum vine intrebarea mea: voi veniti la vot? Stiti ce se spune peste tot? Ca, in Romania de azi, un om de bun-simt n-are sanse sa castige alegerile. Daca nu ai furat, nu ai mintit, nu ai facut afaceri cu statul, nu ti-ai tras sau nu ti-ai dat singur casa de la stat, nu ai facut intelegeri cu mogulii, cu baietii din servicii sau nu ai patronat consilii de administratie - lumea te considera slab si "loser".
Se mai spune ca orice candidat care nu minte, nu inseala, nu este ipocrit, nu este din "topor" nu are nici o sansa sa castige alegerile. Se spune ca trebuie sa ai in frunte doar un "tatuc", un manipulator, un om uns cu toate alifiile. Doar asa reusesti in Romania de azi. Doar asa poti sa fii presedinte.
Voi credeti asta? Sau, mai mult: voi sunteti dispusi sa mai acceptati asta? Mai sunteti dispusi inca 5 ani sa asteptati? Mai vreti sa va uitati in continuare la televizor la aceleasi mizerii? Mai vreti sa fugiti mereu de politica, si poate si de tara, sperand ca minciuna si inselaciunea sa nu va corupa si pe voi?
Eu nu mint. Nu fur. Nu sunt incoerent. Nu ocolesc raspunsul la nici o intrebare. Nu jignesc pe cei care vorbesc cu mine. Nu tac. Nu accept orice. Nu renunt la principii. Pentru asta, in Romania celor de mai sus, eu nu am sanse sa fiu presedinte.
Dar in Romania voastra? Am sanse? Are sanse un om obisnuit care nu s-a imbogatit din politica? Are sanse un om care propune un independent ca Iohannis prim-ministru? Are sanse un liberal sa conduca o tara care n-are alt plan de iesire din criza decat imprumuturi dupa imprumuturi? Eu zic ca are, cu o singura conditie: VENITI LA VOT!
Daca nu veniti la vot, Romania ramane o tara in care speranta e in continuare moarta. Daca nu veniti la vot, decid sacosele in locul vostru. Daca nu veniti la vot, decid sondajele in locul vostru. Daca nu veniti la vot, decid baronii, grupurile de interese, serviciile, hrebenciucii si bercenii in locul vostru. Daca nu veniti la vot, voi cei din Bucuresti, din Cluj, din Iasi, din Timisoara, din Brasov, vor decide in locul vostru cei care semneaza peste casuta goala a numelui vostru pe listele speciale, in strainatate, la referendum si peste tot in tara unde nu veti fi atenti.
Votul acesta nu este doar pentru mine. E pentru noi toti. Pentru tineri. Pentru cei inteligenti si cu bun-simt. Pentru cei care respecta regulile. Pentru cei decenti. N-am facut deal-uri cu coruptii. N-am vandut promisiunea guvernarii niciunui baron. N-am negociat nimic in schimbul candidaturii mele. Am fost doar asa cum ma stiti. Poate naiv, poate visator, poate neexperimentat. Dar sincer, simplu si foarte serios. E, in continuare, timpul schimbarii. Dar depinde de voi toti. Veniti la vot. Nu-i lasati sa va fure inca 5 ani

02 noiembrie 2009

CAMPANIE DE BUN SIMŢ


Încă nu-i murdară, dar e ilegală

PSD a înroşit judeţul, Băsescu te priveşte şi de pe afişele cu referendumul şi de pe cele pentru campania sa, Kelemen Hunor vorbeşte despre un discurs corect, în timp ce Antonescu a rămas cu bunul-simţ

Un singur afiş de candidat

Preşedintele PNL Sfântu Gheorghe, Mădălin Guruianu, a declarat că partide precum PSD şi PD-L au nesocotit legea, punând mai mult de un afiş ce-i reprezintă pe candidaţii lor pe panourile de afişaj electoral, drept urmare PNL a acoperit acele afişe cu o foaie A4, pe care se află înscris textul legii care prevede că pe un panou se postează un singur afiş electoral, din partea fiecărui candidat.

mai multe pe www.covasnamedia.ro

01 noiembrie 2009

TU PĂRĂSEŞTI ROMÂNIA?


”Eu nu părăsesc România. Vă rog să nu părăsiţi România. Dar înţelegeţi că cine, din lehamite, din confuzie, din lene sau din frică, nu va veni să dea votul său acum, e ca şi cum ar părăsi România. Şi România, fără dumneavoastră, fără oamenii cinstiţi, fără oamenii de bun-simţ, care nu vreţi altceva decât o ţară normală şi o viaţă normală, va rămâne pe mâna aceloraşi oameni pe care îi vedem astăzi spunându-ne că trebuie să ne considerăm urmaşii lui Traian Băsescu, jignindu-ne istoria, batjocorindu-ne inteligenţa şi sfidându-ne cultura” (Crin Antonescu)