14 noiembrie 2009

Josnicii "marca Băsescu"

sunt multe de spus după întâlnirea de astăzi dintre Crin şi Băsescu..., dar vă las să judecaţi singuri... gândindu-vă doar la bun simţ!

vă invit să citiţi:

Povestea suferinţei primei soţii a lui Crin Antonescu

Corina Drăgotescu

De obicei nu scriu despre viaţa privată a politicienilor, dar ultimul atac la adresa lui Crin Antonescu mi se pare inacceptabil. Băsescu i-a reproşat, indirect, moartea primei soţii a liderului PNL, Aurelia. Prima soţie a lui Crin Antonescu s-a sinucis, în 2004, dupa ce a aflat că are cancer generalizat, pornit de la un cancer ovarian. Nu mai suporta durerile şi-l întreba pe Dumnezeu de ce i-a dat-o pe cea mica, pe fetiţa pe care nu avea s-o vadă crescând, niciodată. Cititi toata povestea...

În 1995, primul copil al soţilor Antonescu, a murit. Câţiva ani, Crin şi Aurelia au încercat să facă al doilea copil. Nimeni nu ştia că ea are cancer ovarian, pentru că nimeni nu i-a făcut analizele specifice. A reuşit, după multe tratamente, să rămână însărcinată şi, în 2001, a născut fetiţa, pe Irina. La câteva luni a aflat că are un cancer care i-a cuprins tot organismul, pentru că dintre toate formele, cancerul ovarian este cel mai parşiv şi loveşte pe tăcute.

A urmat perioada de citostatice, timp în care Crin Antonescu cu o mână legăna copilul mic, cu cealalta îşi mângâia nevasta aflată în nişte chinuri groaznice.

În 2004, Aurelia nu a mai suportat morfina şi durerile pe care ţi le dau atât tratamentul îndelungat, cât şi un organism cuprins de boală. Într-o noapte, la ora 4, s-a aruncat de la balcon.

Asta este povestea primei soţii a lui Crin Antonescu, iar acesta a fost devastat de durere ani de zile.

Am simţit nevoia să o scriu pentru că, pe vremea când eram în plin tratament de cancer, domnul Băsescu a fost la fel de cinic şi cu mine. Numai că eu am supravieţuit.

Iată declaraţiile făcute de cei doi candidaţi la Cluj, ce au dus la acuzaţia indirectă a lui Băsescu cum că Antonescu este responsabil pentru sinuciderea primei sale soţii.

Moderatorul dezbaterii, jurnalistul Mihnea Măruţă, i-a întrebat pe cei doi candidaţi care este ultima carte citită şi ultimul film pe care l-au văzut.

Traian Basescu: "Levantul", de Cartarescu, iar ultimul film a fost un documentar pe Discovery.

Crin Antonescu: Am citit o carte despre marire si decadere Imperiului britanic, iar ultimul film a fost "Parfum de femeie" cu Al Pacino.

Băsescu: Şi atunci de ce va deranjeaza cand e vorba de femeile de la Cotroceni?

Antonescu: Pentru ca aţi promovat modelul femeii obiect, modelul femeii cu succes uşor.

Băsescu: Domnule Antonescu, cred că greşiţi în abordarea dumneavoastră, cel puţin în ceea ce mă priveşte. Şi decenţa ar trebui să vă spună că un bărbat care are trei femei în casă, le respectă, un bărbat căruia nu i s-a întâmplat niciun incident dramatic în care să-şi lase soţia singură şi să ajungă în situaţii dificile. Vreau să vă corectaţi imediat şi să vă cereţi scuze pentru ce aţi spus.

Astăzi !

azi de la 18 fetele de la SEPSI BC întâlnesc echipa din Braşov, pe care sperăm că o vom învinge la diferenţă confortabilă...

iar de la 22.00 la Reporter Special pe Antena 3 voi fi într-o emisiune despre cărţi şi Librăria pentru Comunitate...

UN OM ADEVĂRAT...

Interviu sincer cu Crin Antonescu

Q: Puneţi-vă masca lui Oscar Wilde şi spuneţi-mi totul despre omul Crin Antonescu. Faptul că v-a murit soţia şi că v-a murit un copil la naştere sunt drame care v-au învăţat că…?

C.A.: Nu doresc nimănui să treacă prin asta. Nu ştiu dacă nenorocirile îi fac mai buni pe oameni, dar cred că îi învaţă ceva. Te schimbă! Te schimbă mult de tot. Îţi pot da tristeţe, fie şi bine ascunsă, pe viaţă. Poţi să înveţi ceea ce trebuia să ştii deja şi fără să se întâmple asta - că suntem egali în faţa destinului, că există doar câteva lucruri esenţiale în lume, care ţin de iubire, viaţă, moarte. Restul sunt ipostaze, decoruri, detalii, pentru o piesă în care putem să jucăm roluri mai mult sau mai puţin interesante.

Q: Irina era mică… Ce a înţeles? Sau ce i-aţi explicat?

C.A.: Era mică. Sigur că un copil la 3 ani e şi mic, dar este şi suficient de mare încât să fie cea mai grea încercare din viaţa ta, respectiv a mea, să te duci să iei copilul de la grădiniţă şi să îi spui că mama lui nu mai este.

Q: Cum este să fii şi tată şi mamă?

C.A.: Îmi dau seama că, deşi încerc, nu pot fi şi tată şi mamă. Nu sunt decât tată. Pentru că întâmplarea a făcut ca şi eu să am un părinte, care şi el a încercat să fie mamă şi tată şi nu a reuşit să fie decât tată. E limpede asta. E o nebunie să crezi că poţi înlocui o mamă. Sigur că în înţelesul curent, eşti „şi mamă şi tată”. Dar în realitate eşti un părinte uninominal… Pe de altă parte, bunica încearcă, săraca, şi face o mie de lucruri (Dumnezeu să o ţină sănătoasă!), de toate felurile… închipuindu-şi că poate să semene cu o mamă, la rândul ei. Nici ea nu poate să ţină locul. Pentru Dumnezeu, nu poate să-i ţină nimeni locul. Asta este. Este crucea fiecăruia.

Q: Eu am observat la shooting că acest copil s-a lipit de mine şi, deşi mă vedea pentru prima dată, a stat în braţele mele, m-a ţinut de mână, ne-am îmbrăţişat… caută inconştient o căldură feminină.

C.A.: Păi, exact asta vă spuneam. Noi suntem, vorba aia, prieteni, suntem şi tovarăşi. Dar ştiu că iubirea mamei ei nu i-o poate dărui nimeni altcineva, nici măcar eu!

Q: Sunteţi un om împlinit?

C.A.: Nu sunt un om împlinit. Sunt un om care a avut parte de o durere incomensurabilă, dar a fost şi fericit cât pentru o mie de vieţi. Nu mi-aş schimba destinul.

Q: Declaraţi cândva că era cel mai bun sfătuitor… Dar apropo de asta, de când nu mai este ea, ca om politic, cu cine vă sfătuiţi?

C.A.: Ea mi-a spus un lucru tulburător. Bine, mi-a spus multe lucruri tulburătoare şi mai ales în ultima perioadă. Eu o întrebam când ea era aproape de sfârşit: „Ce-o să fac… cum să îmi duc viaţa după… cum o să am grijă de asta mică?”. Şi ea mi-a spus - „Când n-ai să mai ştii, ai să înveţi de la ea!”.

Q: Mergeţi la cimitir? Ce-i spuneţi soţiei dvs. când îi puneţi flori pe mormânt?

C.A.: Nu sunt lucruri pentru public.

Q: Care sunt întrebările pe care vi le pune Irina şi la care nu ştiţi să-i răspundeţi?

C.A.: Sunt foarte multe şi încerc să nu o mint, vreau să înveţe devreme că trebuie să căutăm mereu răspunsuri, dar că există întrebări la care nu putem răspunde niciodată.

Q: V-aţi gândit în zilele morţii soţiei dvs. că Dumnezeu este nedrept? V-aţi revoltat? De ce îi ia Dumnezeu pe oamenii pe care îi iubim?

C.A.: Asta este una dintre întrebările la care nu vom putea răspunde niciodată...

(un interviu preluat de la Floriana Juncan, Q Magazine)

13 noiembrie 2009

pe data viitoare...…am pierdut la 6 puncte diferenţă... după un meci strâns, în care ne-am ţinut aproape de bulgăroaice tot timpul...păcat
Nu a fost un debut cu victoria mult aşteptată, dar vestea bună este că acasă trebuie şi putem să învingem la mai mult de 6 puncte...la mult mai multe, sper eu...
Din nefericire arbitrii au acordat în primul sfert 3 faulturi la conducătoarea noastră de joc, Florina Diaconu şi asta a făcut ca noi să fim destul de dezavantajaţi în restul timpului... Cu toate acestea jucătoarea noastră a fost marcatoarea meciului cu 24 de puncte, urmată de Vanessa Gidden şi Vass Ildiko... dealtfel, cele trei au dus şi greul meciului, secondate fiind de Nagy Ildiko şi Sandor Emoke... din păcate, „capul limpede” de până acum al echipei, Kristen Rassmussen, nu a reuşit să se ridice la înălţimea aşteptărilor, prestând un joc lipsit de strălucire, iar cu un singur punct marcat, a fost cea mai slabă marcatoare de pe teren...
Echipa din Ruse s-a comportat onorabil, au jucătoare din străinătate şi ele, joacă în forţă, agresiv, şi încearcă foarte mult de la 3 puncte...aici a fost punctul nostru slab, singurul capitol la care ne-au întrecut...la recuperări, libere şi aruncări clasice de 2 puncte statistica noastră arată clar mai bine decât a lor...
Totuşi, cele mai plăcute momente s-au desfăşurat înainte, în timpul şi mai ales după întâlnire când cele două galerii au fraternizat, am avut peste 60 de oameni veniţi din Sfântu Gheorghe!. Cântând împreună şi aplaudând concomitent au demonstrat din plin că baschetul este altceva decât fotbalul şi mai ales că iubitorii adevăraţi de sport sunt foarte departe de conflicte de orice tip, fie ele şi etnice.
M-am simţit extraordinar să mă aflu lângă nişte reprezentante / reprezentanţi de cinste pentru Sfântu Gheorghe... Vă mulţumesc frumos!
Rămâne pe data viitoare să şi câştigăm... 

în altă ordine de idei să le ţinem pumnii "bobocilor" de la debate calificaţi la naţionala de la Slănic Moldova... detalii pe - http://sfantugheorghetineret.blogspot.com/2009/11/nationala-de-boboci.html12 noiembrie 2009

din bulgaria...

COMUNICAT DE PRESĂ

De la Ruse, Bulgaria

În această seară, de la 18.00, în transmisiune direct la Regio Radio, SEPSI BC debutează în FIBA CUP în compania echipei din Ruse.
După un început spectaculos, cu victorii pe linie, atât în deplasare, cât şi acasă, fetele de la echipa din Sfântu Gheorghe sunt nerăbdătoare să întâlnească echipa din ţara vecină.
După un drum de aproximativ 6 ore, am ajuns în localitatea de pe malul drept al Dunării, ne-am cazat la un hotel din central oraşului, am luat cina, iar de dimineaţă, antrenorul Stacey Nolan a fixat un antrenament în sala de joc de la ora 10.00.
În absenţa Cristinei Ciocan – operată deja la genunchi şi care va absenta până la începututl anului următor, cele 10 jucătoare care au făcut deplasarea sunt apte de jocul de diseară: Vass Ildiko, Vanessa Gidden, Kristen Rasmussen, Florina Diaconu, Irina Borş, Nagy Ildiko, Sándor Emőke, Csillag Angela, Miska Brigitta, Veres Kinga. Toate aşteaptă să facă o figură frumoasă la debutul în cupele europene, în frunte cu titularele de drept, dar şi junioarele, în mod special surpriza Veres Kinga, una dintre cele care au confirmat o formă deosebită în ultimul meci, cel cu fetele din Cluj.
Mulţumim tuturor celor care sunt cu gândul la noi în acest prim test şi bineînţeles în primul rând extraordinarilor suporteri care fac deja deplasarea în număr mare de la Sfântu Gheorghe pentru a ne susţine.

Mădălin Guruianu 12.11.2009
Manager PR SEPSI BC

11 noiembrie 2009

spre prima confruntare europeană...


după momentele triste de astăzi, am pornit împreună cu fetele de la Sepsi BC către Ruse (Bulgaria), unde mâine seară deschidem sezonul din FIBA CUP, după seria de victorii entuziasmante din campionat... atmosfera este excelentă, chiar dacă pentru 2 luni nu ne putem baza pe una dintre jucătoarele de bază, Cristina Ciocan, operată la genunchi acum 2 zile la Târgu Mureş...dar, vorba antrenorului Stacey, "să uităm de ea acum şi să ne concentrăm pe ce avem de făcut în teren, pentru cfă avem jucătoare complete şi complexe în lot"...
evident că emoţiile sunt omniprezente, ne aşteptăm să avem şi extraordinarii suporteri la meciul de mâine, iar pe voi cei de-acasă vă rog să ne ţineţi pumnii şi să sperăm că revenim cu veşti bune...

DE LA CONFERINTA DE PRESA DE AZI...

PNL Covasna nu-i permite lui Traian Băsescu decât un singur afiş
Trimite acest articol unui prieten    Tipărire
Politic Biroul Electoral Judeţean (BEJ) Covasna nu a dat curs unei sesizări înaintate de către PNL Covasna, prin care se cerea îndepărtarea afişelor de promovare a Referendumului din 22 noiembrie şi pe care apărea preşedintele în funcţie, Traian Băsescu, transmite corespondentul Informatia.ro (AMOS News).

Conducerea PNL Covasna a apreciat miercuri că soluţia BEJ Covasna, de respingere a cererii de îndepărtare a afişelor cu Referendumul, în care apare Traian Băsescu, cerere formulată pe baza faptului că preşedintele beneficiază astfel de campanie „dublă”, având totodată şi propriile afişe electorale, este "ciudată".

Liderul PNL Covasna, Marius Obreja şi cel al PNL Sfântu Gheorghe, Mădălin Guruianu, au declarat că ar fi interesant de văzut care ar fi reacţia în cazul în care contracandidaţii lui Traian Băsescu ar apărea cu afişe împotriva Referendumului, alături de cele electorale, existente deja.

"Suntem de acord, în cele din urmă, că există un afiş pentru referendum, dar insistăm ca pe panoul de afişaj electoral să nu existe decât un singur afiş din partea fiecărui candidat, aşa cum prevede legea", a subliniat Mădălin Guruianu, adăugând că această regulă trebuie să i se aplice inclusiv candidatului Traian Băsescu.
Astfel, liberalii covăsneni vor continua acţiunea de „sancţionare” a afişelor electorale în plus, prin lipirea peste acestea a unor coli albe A4, care au inscripţionate prevederile Legii electorale; prin această acţiune, Traian Băsescu va rămâne cu un singur afiş pe fiecare spaţiu de expunere a afişajului electoral- fie că va fi vorba despre un afiş cu Referendumul, fie despre unul referitor la candidatura pentru preşedinţia României.

PNL Covasna şi-a exprimat totodată susţinerea pentru secţiile de vot speciale, apreciind că acestea oferă o mai multă garanţie a corectitudinii alegerilor decât listele suplimentare. Potrivit PNL Covasna, în judeţul Covasna se aşteaptă să voteze în aceste secţii speciale aproximativ 1000 de persoane, mai ales şi gări şi în zone turistice precum oraşul Covasna sau staţiunea Balvanyos. Pentru a se asigura de corectitudinea alegerilor, PNL intenţionează ca după încheierea votului, pe 22 noiembrie, să realizeze o verificare a voturilor din secţiile speciale, prin analiza listelor cu numele celor ce vor vota în acestea.
 OBIECTIV BRASOV
Biroul Electoral Judeţean Coavsna (BEJ) a respins sesizarea venită din partea PNL Covasna, prin care reclama existenţa a două afişe diferite cu Traian Băsescu - pentru prezidenţiale şi pentru referendum pe panourile electorale, transmite corespondentul NewsIn.
Preşedintele PNL Covasna, Marius Obreja, a declarat, miercuri, în cadrul unei conferinţe de presă, că cererea lor de îndepărtare a acelor afişe privind referendumul a fost respinsă după ce o cerere similară a fost respinsă de Biroul Electoral Central.
"Considerăm ciudată această soluţie pentru că în cea mai simplă simulare ne punem întrebarea dacă candidatul Vadim Tudor, care este şi el de acord cu reducerea numărului de parlamentari, ar pune pe panotajele din România afişe cu acelaşi lucru însoţite de numele lui, sau dacă acelaşi lucru l-ar face şi Gigi Becali, şi Oprescu şi Geoană şi Antonescu, unde am ajunge? Mobilizarea şi chemarea la referendum a românilor putea fi desprinsă de numele lui Băsescu", a spus Marius Obreja.
Totodată, preşedintele PNL Sf.Gheorghe, Mădălin Guruianu, a declarat şi el că vor respecta decizia BEJ, dar în acelaşi timp vor continua campania prin care acoperă afişele în plus de pe panourile special amenajate. "Am înţeles că afişul pentru referendum trebuie să rămână acolo sau că au voie, asta înseamnă că este acel singur afiş pe care are voie să-l pună candidatul Traian Băsescu", a spus Guruianu.
Astfel, potrivit acestuia, în cazul în care PDL va pune două afişe cu Traian Băsescu, liberalii le vor acoperi cu o foaie A4 pe care este scris textul din lege care interzice amplasarea pe panourile electorale a mai mult de un afiş pentru acelaşi candidat.
Conducerea PNL Covasna a depus miercurea trecută la Biroul Electoral Judeţean o plângere în care reclamă faptul că începând din data de 23 octombrie pe panourile electorale special amenajate pentru alegerile prezidenţiale susţinătorii candidatului Traian Băsescu au afişat materiale privind campania pentru referendumul din ziua alegerilor.
Reclamaţia acuză că aceste afişe sunt în mod evident destinate campaniei pentru referendum, din moment ce conţin mesajul "Hai la referendum!", dar, potrivit legii, locurile special amenajate de afişaj sunt destinate campaniei electorale pentru alegerile prezidenţiale, iar pe ele nu pot fi amplasate materiale de altă natură, cum sunt şi cele privind referendumul.

Să ne rugăm pentru ei...

  

Astăzi vom merge la înmormântarea colegului nostru, fostul preşedinte PNL Sf. Ghe, GRIGORE CAROL şi în acelaşi timp îl vom plânge pe marele dispărut, GHEORGHE DINICĂ...dar tot astăzi trebuie să ne reamintim că au trecut 14 ani de la dispariţia unuia dintre politicienii esenţiali ai acestei ţări, CORNELIU COPOSU!
   Să dea Dumnezeu să nu ne uităm valorile adevărate şi să ţinem seama de exemplele extraordinare pe care le avem lângă noi...pentru că trăim vremuri în care, din păcate, ţinem cont prea mult de lucruri de duzină...

RUGA
de Corneliu Coposu

cerne, Doamne, liniştea uitării
peste nesfârşita suferinţă.
seamănă întinderi de credinţă
şi sporeşte roua îndurării

răsădeşte, Doamne, dragostea şi crinul
în ogorul năpădit de ură
şi aşterne peste munţi de zgură
liniştea, iertarea şi seninul

10 noiembrie 2009

DUMNEZEU SA/I ODIHNEASCA IN PACE!
Dumnezeu a luat la El zilele acestea doi oameni deosebiti - marele actor Gheorghe Dinica, dar si fostul presedinte PNL Sfantu Gheorghe, Grigore Carol...Dumnezeu sa/i odihneasca in pace!

ANTONESCU E PESTE GEOANĂ!

pe naţional cu afişele bilingve...


mulţumesc celor care au preluat ştirea cu afişele bilingve şi vă invit să citiţi continuarea din "Gândul", căci este magnifică pentru starea de spirit a concetăţenilor maghiari din comunitatea noastră...

GÂNDUL
"La concurenţă cu pedeliştii, liberalii covăsneni au tipărit şi ei un afiş electoral pentru Crin Antonescu: "Antonescu. Noi votăm! Mi valasztunk!", stă scris pe afiş, deasupra pozei unui grup de cetăţeni zâmbitori. "Sunt membri de-ai noştri din PNL Covasna, atât români, cât şi maghiari, care muncesc pentru domnul Antonescu în campania electorală", ne-a lămurit Mădălin Guruianu, şeful PNL Sf. Gheorghe."
(restul în Gândul - http://www.gandul.info/news/basescu-egy-mindenkiert-cum-s-au-maghiarizat-basescu-si-crin-5093718)

MEDIAFAX
"Şi PNL Covasna a tipărit mai multe afişe electorale în limbile română şi maghiară cu titlul "Noi alegem".
La rândul său, preşedintele PNL Sfântu Gheorghe, Mădălin Guruianu, care este managerul de campanie al lui Crin Antonescu în Covasna, a declarat că pe aceste afişe bilingve apar cetăţeni din Sfântu Gheorghe şi judeţul Covasna, români şi maghiari deopotrivă, care astfel îşi declară, în mod deschis, susţinerea faţă de candidatul liberal.
Potrivit sursei citate, mesajul acestor afişe ar fi: "oameni care garantează pentru Crin Antonescu".
Mădălin Guruianu consideră că în Sfântu Gheorghe candidatul PNL are şanse reale ca să se claseze, în primul tur, pe locul al doilea, după candidatul UDMR, Kelemen Hunor." (Mediafax, http://www.mediafax.ro/politic/afise-in-maghiara-cu-basescu-si-antonescu-postate-in-covasna-5091906/)


AMOSNEWS
La rândul său, PNL Covasna a tipărit afişe inclusiv în limba maghiară, pentru candidatul Crin Antonescu; în materialele PNL Covasna, apar persoane publice sau simpli oameni din întregul judeţ Covasna, care-şi declară deschis susţinerea pentru liderul PNL, prin mesajul “Noi alegem Crin Antonescu”. (Amosnews, http://amosnews.ro/Article292075.phtml)

EVENIMENTUL ZILEI
"Dacă Băsescu a ales maghiara ca limbă oficială de campanie în secuime, candidatul PNL, Crin Antonescu, şi-a tipărit postere bilingve, care îl afişează alături de susţinători din zonă. Cu mesajul “Noi alegem Antonescu mi valasztunk”, campania din Covasna a liberalului merge pe reţeta folosită la locale de coordonatorul staffului său în regiune, Mădălin Guruianu, independent ales în Consiliul Local Sfântu Gheorghe." (Evenimentul Zilei, http://www.evz.ro/articole/detalii-articol/875174/Basescu-si-Antonescu-se-vand-in-maghiara) 

08 noiembrie 2009

zile cu bucurii...

greu de trecut peste gestul dictatorial al încă preşedintelui Băsescu la adresa lui Mircea Dinescu, dar în week-end chiar am avut parte de multe surprize plăcute...
au venit materiale de campanie, am lucrat cu entuziasm împreună cu o parte dintre oamenii din "echipa lui Crin", am ajuns la ziua de naştere a lui Sebi tocmai la Ojdula - La mulţi ani, prietene! - ... seara de sâmbătă am avut bucuria să asist la unul dintre cele mai entuziasmante meciuri ale fetelor de la SEPSI BC...victorie la 30 de puncte diferenţă cu puternica echipă din Arad, cu Vass Ildiko, Cristina Ciocan şi Flori Diaconu în formă extraordinară, apoi o cină la Sugas împreună cu ambele echipe...aaa, înainte de baschet am asistat tot în Sala Sporturilor şi la al doilea succes din campionat al băieţilor de la Futsal Club SEPSI, cu 3-1 în faţa celor din Piatra Neamţ...La invitaţia a 4 tinere eleve, vineri seara am asistat la o lansare de carte la Colegiul Naţional Mihai Viteazul şi m-am bucurat de versurile lor deosebite, nu neapărat de atmosfera uşor prea festivistă pentru tânăra genmeraţie... trecând peste toate, vă mărturisesc faptul că eu cred foarte mult în ele şi sunt convins că veţi mai auzi de ele în viitor! Felicitări Andrada Năstasă, Andra Munteanu, Ştefania Misăilă, Alexandra Onofrei şi mult succes în drumul vostru în viaţă!...şi să vă mai amintesc şi de atractivul meci de debate de joi între "bobocii" care merg la naţionala de începători şi avansaţii Simina Gheorghincă, Vlad Vidican şi Dani Cruceriu, ultimul calificat ca şi "antrenor" pentru echipa care va face deplasarea la Slănic Moldova săptămâna următoare... aaa, era să uit: succes reprezentantei noastre, Laura Ardeleanu, la proiectul internaţional de tineret care se desfăşoară în aceste zile la Arcuş ...

asta ca să vedeţi că mai există vreme şi pentru altceva în afară de campanie electorală, chiar şi atunci când eşti manager de campanie pe judeţ...

DICTATURA BĂSESCU!DICTATURA LUI BĂSESCU LA APOGEU!
Să-i interzici lui Mircea Dinescu să vorbească la 20 de ani de la căderea comunismului înseamnă că ai depăşit orice limită a bunului simţ! Practic Băsescu se comportă din ce în ce mai mult asemenea lui Ceauşescu în decembrie 89 - nu mai are încredere în nimeni, este părăsit de toţi oamenii de valoare, vede peste tot comploturi, ia decizii greşite şi de capul lui, se crede "alături de popor", fără să realizeze că vorbeşte cu "alegători" aduşi forţat la manifestaţii, atacă şi muşcă tot ce prinde, nu mai ţine cont de bun simţ şi calcă peste cadavre, îndreptându-ne forţat spre dictatură...
pentru toate aceste, dar şi pentru comportamentul indecent, vorbele şi faptele neadecvate pentru un preşedinte, exemplul prost pe care-l dă tuturor, direcţia greşită în care mergem, ACEST OM NU TREBUIE SĂ MAI CONDUCĂ ROMÂNIA!