01 mai 2010

ÎMPREUNĂ SUNTEM INVINCIBILI!


Luni seară la Târgu Secuiesc, SEPSI BC în primul meci al semifinalelor
            Faza finală a campionatului naţional începe astă seară la Târgu Secuiesc. În semifinalele play-off-ului echipa noastră, SEPSI BC, va întâlni puternica echipă ICIM Arad, iar Târgovişte  are ca adversare pe fetele din Satu Mare. După ce au terminat pe primul loc în cea mai puternică grupă, cea de nord-vest, din care au făcut parte şi Arad şi Satu Mare, dar mai ales după ce au condus autoritar şi faza a doua a campionatului, învingând puternica echipă din Târgovişte pe teren propriu, fetele de la SEPSI BC au încheiat sezonul regulamentar pe locul al II-lea, în urma înfrângerilor din deplasările de la Târgovişte şi Arad.
            De duminică fetele au intrat într-un cantonament la Târgu Secuiesc, la Atrium Hotel, urmând ca luni seară să aştepte să fie încurajate de mulţimea de suporteri fără de care baschetul de la noi nu ar fi devenit un fenomen de masă. Cu câteva probleme medicale în lot, Alessandra Santos şi Kristen Rassmusen acuză dureri la genunchi, iar Flori Diaconu este uşor răcită, antrenorul Veres Attila a dat totuşi asigurări că echipa va intra foarte hotărâtă să tranşeze rapid şi decisiv disputa cu formaţia din Arad, antrenată de fostul antrenor de la Sfântu Gheorghe, americanul Stacey Nolan.
            În acest sezon de campionat am fost invincibili pe teren propriu şi Attila, Flori, Idiko, Kristen, Irena, Bianca, Alessandra, Irina, Emoke, Dora şi celelalte fete promit că vor face tot ce pot ca să rămânem aşa până la finalul sezonului. De fapt această invincibilitate a venit şi din jocul excelent practicat de echipa noastră, dar şi din energiile extraordinare ale întregii comunităţi care a demonstrat că poate şi este alături trup şi suflet de echipa fanion a oraşului, mândria noastră a tuturor, SEPSI B.C.!

P.S. marţivă recomand un super concert replică europeană la tangoul argentinian, tot la Castelul din Arcuş

1 mai muncitoresc

A fost superb vineri seară concertul cu prietenul Csabi, dar şi prelungirea tot cu el şi tot la vioară la Centrul de Tineret de la CNMV! Astăzi atmosferă excelentă la Arcuş cu voluntarii Seri Albastre şi al lor "1 Mai muncitoresc"... sper să vedeţi în curând foto pe site-ul lor pentru a înţelege cât de multe lucruri poţi schimba în bine cu o mână de tineri hotărâţi şi plini de bunăvoinţă... Vă mulţumesc, dragilor, pentru implicare, idee şi realizare! Cu oameni ca voi simt că orice schimbare este posibilă!...

Felicitări speciale pentru Emil care a şi anunţat deja la finalul acţiunii că ne aşteaptă pe toţi la treabă pentru "Let's do it Romania", el fiind deja desemnat coordonator pe judeţul Covasna al acţiunii naţionale din toamnă!


cu Fazakas Csabi

30 aprilie 2010

MUZICĂ ŞI MUNCĂ!

Ieri am încheiat şedinţa de Consiliu Local invitându-i pe toţi la super acţiunile iniţiate de prietenii de la Seri Albastre - concert azi şi curăţenie mâine la Centrul de Cultură din Arcuş... Eu voi fi acolo! Tu?

26 aprilie 2010

MULTUMIM FRUMOS!

MULTUMIM FRUMOS TUTUROR CELOR CARE NE/AU AJUTAT SI CELOR CARE AU  PARTICIPAT LA PROGRAMELE PENTRU TINERET CU OCAZIA ZILELOR SFANTU GHEORGHE 2010!

GALERIE FOTO:
http://www.zilelesfantugheorghe.sfantugheorgheinfo.ro/index.php?page=260