12 august 2010

SAH LA CONSILIUL LOCAL SFANTU GHEORGHE!

in asteptarea materialelor de presa de maine, imi permit sa pun cateva poze si sa ma declar multumit cu cei 12 tineri sahisti prezenti ieri la Consilu Local ... 2 dintre ei, Alin Predut si Mihai Bujanca, au obtinut remize cu maestrii prezenti si unul dintre ei, Mihai Bujanca (ultima fotografie!), chiar a castigat in al doilea meci, cu maestrul FIDE din Ungaria!... SUCCES "CAVALERILOR" SAHISTI!

11 august 2010

MERGEM MAI DEPARTE!


Povestea  SEPSI BC merge mai departe!


După mai bine de 2 luni de pauză competiţională, SEPSI BC anunţă că întregul lot se va reuni pe data de 23 august şi fetele vor începe pregătirile pentru sezonul următor din prima ligă de baschet feminin, care va începe la sfârşitul lunii septembrie.
Pe banca tehnică va continua orădeanul Veres Attila, care, împreună cu managementul clubului, a lucrat în această perioadă de vară pentru stabilirea lotului cu care echipa din Sfântu Gheorghe va ataca sezonul 2010-2011. Evident, totul este mult mai dificil din cauza bugetului redus pe care l-au anunţat autorităţile locale, dar fenomenul  SEPSI BC trebuie să meargă mai departe. Din lot vor face parte, după cum bine vă daţi seama, jucătoare din sezonul trecut, în frunte cu lidera echipei, Vass Ildiko, cea care a renuntat din acest an la echipa naţională, pentru a pregăti cu grijă noul sezon, dar şi achiziţii noi.
“Avem deja contracte semnate cu câteva jucătoare pentru sezonul 2010-2011, cu altele suntem încă în tratative. Luni 23 august  împreună cu antrenorul Veres Attila, vom organiza o conferinţă de presă în care vom prezenta lotul echipei SEPSI BC, urmând ca în primele zile din septembrie să avem un antrenament deschis pentru iubitorii baschetului din Sfântu Gheorghe. Pot să confirm că atât cu Bianca Vescan, cât şi cu Irina Borş au fost semnate prelungirea contractelor, iar printre noutăţile din următorul sezon se numără pivotul de 23 de ani şi 1,88 m., Andreea Huţanu - Huţi şi experimentata conducătoare de joc clujeancă de 27 de ani, Florentina Ardeleanu, supranumită Pici”, a declarat preşedinta clubului SEPSI BC, Vass Ildiko.
Vă mulţumim şi vă aşteptăm alături de noi şi în sezonul următor!


Mădălin Guruianu                                               
Manager PR SEPSI BC

09 august 2010

REGIONALA "TRANS-DEBATE 2010"

PRIN BUCEGI...

Împlinire şi sfârşeală, picioare obosite şi zdrelite, dar feţe zâmbitoare şi satisfacţie greu de închipuit...- de toate acestea şi de multe altele am avut parte la acest superb sfârşit de săptăpmână, în care ploaia a venit exact la sfârşit, când eram deja în Sinaia... Mulţumim, Doamne!
sâmbătă dimineaţă - căţărare pe Jepii Mari până la Piatra Arsă, apoi traversare până la Babele şi Sfinxul - cei mai sportivi în faşă cu Dan, ceilalţi mai domol, dar până la urmă am ajuns şi noi... apoi coborâre spre Padina printr-un grohotiş nu tocmai prietenos... emoţii destul de mari când cei de la cabană l-au anunţat pe Roli că nu ne-au păstrat locurile, dar, vorba lui Stângă, "n-a fost dracu chiar aşa de negru" şi ne-au dat o cameră cu 8 paturi, deşi noi eram 15, am avut privilegiul să dorm singur, restul fiind câte 2 într-un pat......dar nu în Padina ne-am oprit...ar fi fost plăcut, dar au urmat 12 km de marş pe lângă "blestematul" lac Bolboci, care părea că nu se mai termină...după ora 20 am reuşit să ajungem la cabana Zănoaga şi apoi duş cald!, masă şi o porţie de cântat cu Marius la chitară şi Emil şi Bebe în prim-plan... asta după ce aproape tot traseul, "menestrelii de serviciu", Bebe şi Emilian, au întreţinut atmosfera...  A doua zi am schimbat traseul şi am urcat spre Mioriţa, coborând după aproape 5 ore de urcat spre Sinaia la cota 1400...Laura şi Adina au fost eroinele expediţiei, ambele având probleme mari la picioare încă din prima zi, dar nimeni nu a renunţat şi astfel în jurul orei 18 eram la gondola din Sinaia, unde, după ce am coborât, a început o ploaie şi o furtună care au oprit coborârile de pe munte...slavă, Domnului, eram deja jos!
Cei aproximativ 50 de kilometri - după telefonul lui Moni! - au fost parcurşi mai rapid sau mai lent, de Roli, Agy, Vlad, Moni, Dani, Laura, Emil, Alina, Emilian, Bebe, Marius, Stângă, Toma, Adina şi eu.
A fost extraordinar, dragilor! Vă mulţumesc frumos!

p.s. păcat că n-a ajuns şi Ana să se bucure cu noi...nici la mare şi nici acum la munte...să ştii că ţi-am dus dorul toţi, domnişoară şi te-am pomenit adesea...
poze în curând, când vor ajunge de la Vlad şi Marius...

si altele pe facebook...