13 decembrie 2010

week-end cu de toate...şi ce săptămână începe!

Vineri am avut parte de un concert extraordinar la Arcuş, cu pianistul maghiar orb Erdi Tamas, apoi o întâlnire rapidă cu tinerii implicaţi în "Poveste din Ajun" şi cu fetele de la baschet după antrenament, cu regretul că n-am apucat să văd Filarmonica la Sfântu Gheorghe cu al său "Concert Vienez" care m-a bucurat enorm anul trecut...
Sâmbătă, squash de la prânz, finalizare super cartea recomandată de dna Cruceriu, "Răul" de Jan Guillou - violentă, dar extrem de bine scrisă, iar seara am revăzut pe Pro Cinema capodopera "Truman Show", cu un Jim Carrey de vis...
Duminică de la 3 am schimbat câteva cărţi - nu s-a prea înghesuit lumea la citit, dar, deh...poate Sărbătorile...să sperăm că din ianuarie este altfel... - dar am dat de citit câtorva şi am şi primit de la Simina una: "Noua Ameninţare Mondială, Cyberterorismul", iar seara am ajuns, pentru a doua oară, cu mai mulţi prieteni / cunoscuţi, la AUTO la Teatrul "Andrei Mureşanu"... SE JOACĂ ŞI AZI DE LA 7 ŞI VI-L RECOMAND CU DRAG!

urmează o săptămână aglomerată, cu producţie calendare pentru SEPSI BC, meci marţi de la 19 în compania liderului de la Arad plus petrecerea de la final de sezon, dar mai ales colindele din cadrul "Poveştii din Ajun"!


12 decembrie 2010

SCHIMB DE CĂRŢI 2 LA SFÂNTU GHEORGHE!


„Schimb de cărţi” 2 la Sfântu Gheorghe

Duminică 12 decembrie de la ora 15, la renovata cafenea din centrul oraşului COFFEE NO.1, vă invităm la a doua ediţie "Schimb de cărţi" în Sfântu Gheorghe, care promovează lectura şi care funcţionează exemplar pe reţeaua de socializare „facebook”.
Aşteptăm toţi iubitorii de cărţi pentru schimb de cărţi, recomandări de carte şi discuţii libere.