02 iunie 2011

CRISTIAN ŢOPESCU LA ZILELE SPORTIVE SFÂNTU GHEORGHE 2011!

Avem bucuria să vă transmitem faptul că legendarul comentator sportiv Cristian Ţopescu va fi invitat de onoare la ediţia din 2011 a Zilelor Sportive Sfântu Gheorghe.

Domnia sa va participa sâmbătă seara de la ora 19 in Sala Sporturilor Szabo Kati, la Gala de Premiere a Sportivilor, unde cei mai buni 35 de sportivi, antrenori şi juniori vor primi diplome şi burse din partea Consiliului Local şi Primăriei Sfântu Gheorghe.

Duminică de la ora 11.00, maestrul Cristian Ţopescu va da lovitura de începere pe Stadionul Municipal, în partida fostelor glorii fotbalistice din Sfântu Gheorghe, IMASA vs ELECTRO, un meci în memoria echipelor din anii ’80, în care foşti colegi vor comemora şi amintirea jucătorilor celor două echipe trecuţi în nefiinţă.

Mai multe detalii despre cele peste 50 de competiţii sportive, pe site-ul www.sportnapok.ro


Weekend sportiv la Sfântu-Gheorghe

Comentatorul sportiv Cristian Ţopescu este invitatul de onoare al evenimentului
Finalul acestei săptămâni va fi marcat de Zilele Sportive Sfântu-Gheorghe 2011, un eveniment de mare amploare care va cuprinde nenumărate activități și competiții sportive, precum și decernarea Burselor Sportive Sfântu-Gheorghe.
Zielele Sportive vor debuta vineri, deschiderea oficială urmând să aibă loc la ora 10, la Stadionul mare din municipiu.
Programul Zielor Sportive este disponibil pe site-ul www.sportnapok.ro, iar printre cele mai importante evenimente se numără Concursul de alergare pentru elevii cu dizabilități, ştafeta de 550 de minute, întâlnirea foștilor jucători de fotbal, concursurile de arte marțiale, paintball, squash, carting, baschet și handbal, precum și nenumărate demonstrații sportive. Ultima zi a evenimentului, duminică, va fi marcată de Cupa Zilelor Sportive Handbal la fete, Demonstrația de echitație susținută de Kalnoky Anna, meciul de fotbal dintre echipele Imasa şi Electro – în amintrea meciurilor memorabile din anii ’80 și un tur de biciclete.
În cadrul Zilelor Sportive vor fi decernate și Bursele Sportive 2011, acordate de Comisia de Tineret și Sport a Consiliului Local Sfântu-Gheorghe.
Bursa specială va merge în acest an la luptătoarea Estera Dobre, desemnată ”Sportivul anului 2011”, tânăra fiind un exemplu pentru capacitățile de formare a sportivilor performanți la Sfântu-Gheorghe. Vor mai fi acordate burse pe fiecare categorie de sport, acestea mergând separat către 35 de sportivi – antrenori, seniori și juniori. Bugetul total al Burselor a fost stabilit în acest an la 10.000 de lei, iar festivitatea de premiere va avea loc sâmbătă de la ora 19, la Sala Sporturilor Szabo Kati.
Președintele Comisiei de Tineret și Sport, Mădălin Guruianu, a declarat că la festivitatea de sâmbătă va participa și legendarul comentator sportiv Cristian Țopescu, acesta urmând să se afle la noi în oraș în calitate de invitat de onoare al Zilelor Sportive.
”Duminică de la ora 11, maestrul Cristian Ţopescu va da lovitura de începere pe Stadionul Municipal, în partida fostelor glorii fotbalistice din Sfântu Gheorghe, Imasa vs Electro, un meci în memoria echipelor din anii ’80, în care foşti colegi vor comemora şi amintirea jucătorilor celor două echipe trecuţi în nefiinţă”, a declarat Mădălin Guruianu.

31 mai 2011

DE 1 IUNIE, VĂ UREZ LA MULŢI ANI, PRIETENI!

Copilăria este o stare de spirit, nu una fizică. Nu o depăşeşti brusc şi natural la 18 ani sau la 14 ani sau mai ştiu eu când îţi sugerează unii sau alţii. O depăşeşti, dacă vrei, când vrei şi mai ales aI avantajul că poţi reveni oricând la ea. De fapt nu o părăseşti niciodată definitiv şi iremediabil decât dacă tu vrei asta. Dacă îţi pierzi candoarea şi bucuria de a împărtăşi bucurii cu cei din jur, dacă nu mai vezi nici o plăcere în jur, dacă devii posac şi închistat, certăreţ şi zeflemitor, opac la idei noi şi cârcotaş doar de amorul artei, ei bine, da, atunci te-ai îndepărtat mult de copilărie...
Îmi place să cred că împreună cu prietenii mei mai tineri sau mai puţin tineri suntem departe de ceea ce am descris mai sus... suntem chiar opusul aş putea spune şi de aceea vă urez dragilor să rămâneţi la fel toată viaţa pentru că niciodată, dar niciodată, orice ar încerca "lumea să vă bage în cap", nu aveţi de ce să vă îndepărtaţi de optimismul incurabil, de gândurile bune adresate tuturor, de încrederea în prietenia adevărată, de speranţa în mai bine şi mai ales de iubire!
Vă iubesc pe toţi şi vă doresc LA MULŢI ŞI FERICIŢI ANI!

30 mai 2011

Viziunea economica a USL